Woensdag 13 Feb 2019 | Stadlander

Warme Truiendag bij woningcorporatie Stadlander

Warme Truiendag bij woningcorporatie Stadlander

Ook in het kantoor van Stadlander gaat op Warme Truiendag de verwarming lager! Een eerste initiatief van een groep collega's, die persoonlijk geïnteresseerd en betrokken is bij verduurzaming. De afgelopen tijd is dit team opgeleid om goede initiatieven binnen Stadlander een plekje te geven. Hoe kijk je anders aan tegen hetzelfde werk en lever je nog meer bijdrage aan een betere wereld?

Warme Truiendag: Nederland zet massaal de verwarming een standje lager, trekt een extra warme trui aan, en bespaart zo –per graad- 6% energie en 6% CO2.

Ook wij als Stadlanders, in het Stadlander kantoor en met al onze voorzieningen, produceren een stevige CO2-footprint. Het grootste deel door ons gezamenlijke woon-werkverkeer (ook een aandachtspunt!), maar we verstoken in het kantoor ook meer dan 15.000 m3 gas per jaar. Dit levert een uitstoot van 31 ton CO2.

De groep collega's die opstaat voor verduurzaming, haakt graag aan bij de Warme Truiendag, maar er komen zeker meer mooie grote en kleine initiatieven vanuit deze groep; Gebruik makend van de vele energie en ideeën van onze medewerkers, huurders en partners. Een duurzaam Stadlander die haar huurders kwaliteit van leven biedt door duurzaam wonen.Stan warme trui.png

Samen maken we eerste stappen om de wereld een beetje mooier te maken. Een dagje de verwarming bij Stadlander een paar graden lager is zo'n klein stapje. We geven graag een goed voorbeeld aan onze collega's, huurders en partners. Goed voorbeeld doet goed volgen.


Bekijk ook andere successen op de Warmetruiendag Wall of Fame

Bekijk ook andere successen op de Warmetruiendag Wall of Fame

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy