Donderdag 12 Dec 2019 | Woll of Fame

Knit A Long Woll of Fame ” Warmetruiendag”

Knit A Long Woll of Fame ” Warmetruiendag”

Doe mee met de Woll of Fame Knit A Long #Ikhebgeenzinomheminelkaartezettentrui. Start: vrijdag 3 januari 2020 met als thema “ Warmetruiendag”

Woll of Fame Knit A Long #Ikhebgeenzinomheminelkaartezettentrui. Start: vrijdag 3 januari 2020 met als thema Warmetruiendag.

Sinds kort heeft Woll of Fame een heuse Denktank die uit gepassioneerde breisters en haaksters bestaat .Samen met dit team kwamen we op het idee dat het leuk zou zijn om meer mensen aan het breien te krijgen.  We gaan onze eigen Knit-A-Long presenteren die op vrijdag 3 januari 2020 start. We hebben onze KAL gekoppeld aan het thema Warmetruiendag 2020.

We hebben voor dit thema gekozen omdat we een heel klein beetje willen bijdragen aan de verbetering van het klimaat. Warmetruiendag is de vrolijkste én grootste klimaatactie van Nederland. Gewoon een graadje minder stoken en je verwarmen met je heerlijke zelfgebreide trui met warmetruiendag. Verwarm elkaar en niet de wereld, is dan ook het motto van 2020 en dit motto past helemaal bij ons. We breien met de gerecyclede garens Amore van Borgo de Pazzi dus het kon niet mooier aansluiten bij deze actie.

Wat gaan we doen?

Samen gaan we een Trui Top Down breien. Dus van boven naar beneden. Het mooie is dat de trui aan één stuk gebreid wordt. Je hoeft de trui dus niet in elkaar te zetten omdat we in het rond breien. De meeste mensen vinden vaak het laatste stukje, het in elkaar zetten, echt niet leuk. Maar in dit project hoeft dit dus ook niet. Vandaar ons motto #hebgeenzinomheminelkaartezettentrui met als thema Warmetruiendag

Op vrijdag 7 februari  kunnen we in ons Breicafé de verwarming wat minder zetten want dan kunnen jullie je trui showen. Trui niet af gewoon komen en die avond lekker komen breien ook geen probleem. Het breicafé is geopend van 18:00 tot 21:00 uur. Lees er alles over op onze Blog en doe je mee ?

https://www.wolloffame.nl/2019/12/03/knit-a-long-ikhebgeenzinomheminelkaartezettentrui/

Karin & Leona
Woll of Fame inspiratiepunt voor breien en haken

Bekijk ook andere acties op de Warmetruiendag Wall of Fame

Bekijk ook andere acties op de Warmetruiendag Wall of Fame

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy