Woensdag 27 Jan 2021 | Kledingruilfeestjes038

Kledingruilfeestjes038 ruilt warme truien in Zwolle!

Kledingruilfeestjes038 ruilt warme truien in Zwolle!

Warme truien... en warme sjaals, warme vesten, warme mutsen en zelfs een paar oorwarmers! In de week van 5 februari organiseert Kledingruilfeestjes038 een warme truien ruil.

Kledingruilfeestjes038

Kledingruilfeestjes038 organiseert verschillende kledingruilinitiatieven in Zwolle, feestjes op locatie, online kledingruils en reizende ruiltassen.

In de week van 5 februari organiseren we een online warme truien ruil (en sjaals en mutsen en meer) voor onze community. Maandag 1 februari komen alle ruilitems online en vrijdag 5 februari kunnen de ruilers hun kledingstukken komen omruilen. Alle verdere informatie vind je op onze social media kanalen. Dus wil je meer weten of meedoen? Volg ons dan gezellig op Instagram en Facebook!

Wist je dat we ook kinderkleding ruilen? Kidskledingruil038 is ook op Facebook en Instagram te vinden.


Ruilen = duurzaam

De kledingindustrie is een van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Kleding ruilen is daarom, naast ontzettend leuk, ook duurzaam. En met je verwarming een paar graden lager en een extra warme geruilde trui aan bespaar je ook nog eens energie.


Tip

Fashion Revolution Zwolle tipte ons en kwam met het idee voor deze warme truien ruil. Fashion Revolution Zwolle is een initiatief van Map Renes alias Groenkapje. Zij is altijd op zoek naar en bezig met het organiseren en ondersteunen van duurzame kledinginitiatieven en zet hierbij haar uitgebreide netwerk in. Bedankt voor de tip Map!


Tot ruils in Zwolle,

Lisette & Anke

Kledingruilfeestjes038

Bekijk ook andere acties op de Warmetruiendag Wall of Fame

Bekijk ook andere acties op de Warmetruiendag Wall of Fame

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy