Woensdag 09 Feb 2022 | Hogeschool Van Hall Larenstein

Hoody bag winactie

Hoody bag winactie

Op vrijdag 11 februari, één dag voor de Open Dag in Velp, gaan studenten en medewerkers er eens goed voor zitten. De verwarming wordt in Velp en Leeuwarden één graadje lager gezet en de meest originele warme truien worden aangetrokken. Degene met de mooiste warme trui maakt ook nog eens kans op een fraaie hoodybag! Doe je ook mee met #HVHLwarmetruiendag?

Win een kekke 'hoodybag' - deel een foto van jezelf in je mooiste warme trui
Meedoen is belangrijker dan winnen, maar winnen geeft wel een lekker warm gevoel. Hoe kun je meedoen aan Warmetruiendag?

  1. Maak een leuke foto van jezelf en/of samen met je klasgenoten, in een warme trui.
  2. Deel deze foto op Instagram met de hashtag #HVHLwarmetruiendag

of deel hem via de DM met HVHL. De leukste foto wint en de drager wordt beloond met een COOLE hoodybag. Jawel, misschien is die kekke hoodybag met leuke HVHL-wannahaves straks wel voor jou. Op Valentijnsdag wordt de winnaar bekend gemaakt op HVHL-Instagram

Verwarming lager
HVHL doet naast de warmetruiendag-contest mee door de verwarming één graad lager te zetten, op de vestigingen in Velp en Leeuwarden. Dus trek een (extra) warme trui aan en bespaar 6% energie en CO2 per graad. Feitje: als heel Nederland op één dag één graad lager stookt, besparen we 6,3 miljoen kilo CO2.

Bekijk ook andere acties op de Warmetruiendag Wall of Fame

Bekijk ook andere acties op de Warmetruiendag Wall of Fame

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy