Dinsdag 02 Feb 2021 | Dinges

Forvi en Blue LOOP truien, DE warme truien van Vlieland liefhebbers !

Forvi en Blue LOOP truien, DE warme truien van Vlieland liefhebbers !

Op Vlieland heb je regelmatig een lekker warme trui nodig, weer of geen weer ! En om dan heerlijk warmpjes op pad te kunnen hebben wij DE beste truien voor jou! Nu te bestellen via dingesopvlieland.nl.

Forvi produceert knitwear sinds 1957. Ze produceren truien gemaakt van gerecycled garen. Dit gerecyclede garen geeft de truien een speciale vintage uitstraling. Forvi creëert zo een origineel product dat jarenlang tot uw favorieten zal behoren.

De Harlinger Visserstrui van Blue LOOP is voorzien van één van de meest klassieke designs van Nederland. De duurzame mix van garens op basis van gerecycled denim, gerecycled wol en polyamide geeft deze oude kornuit een moderne twist. Het breisel van de trui is ideaal voor een ochtendwandeling in de lente, een fietstocht in de herfst, een koude winterdag voor de open haard of een uitwaaidag op de Nederlandse wadden. De Harlinger is een trui die buiten moet zijn, in de open lucht. De trui is bovendien geschikt voor al je avonturen op zee of op land. Een trui om trots op te zijn!

Nu te bestellen via dingesopvlieland.nl. 

Bekijk ook andere acties op de Warmetruiendag Wall of Fame

Bekijk ook andere acties op de Warmetruiendag Wall of Fame

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy