Maandag 20 Jan 2020 | Duurzaamheidscentrum Assen

Breicafé met besparingstips

Breicafé met besparingstips

Ontmoet elkaar tijdens het breicafé en praat met de energiecoaches. Zij geven makkelijk te realiseren besparingstips. Voor de kinderen is er een speurtocht door het gebouw.

Breicafé

In het Duurzaamheidscentrum Assen ben je 7 februari van 13.00 tot 16.00 uur van harte welkom in het breicafé. Neem je eigen brei- of haakwerk mee. Ontmoet tijdens deze walk-in in het restaurant nieuwe mensen of oude bekenden. Wissel onderling breipatronen of tips uit onder het genot van een kop koffie of thee. Vaak ontstaan er gezellige gesprekken!  Het tweede kopje koffie of thee is gratis.

Energiecoaches

Tijdens het breicafé zijn de energiecoaches aanwezig. Zij geven tips hoe je gemakkelijk energie kunt besparen. Ook kun je ter plekke een afspraak met ze maken voor een bezoek bij je thuis. Aan de hand van een checklist kijk je hoe door middel kleine maatregelen veel energie kunt besparen. 

Speurtocht

Waar in huis kun je allemaal besparen om zo met elkaar ervoor te zorgen dat we minder energie gebruiken? Voor de kinderen is hierover een interactieve speurtocht.

Bekijk ook andere acties op de Warmetruiendag Wall of Fame

Bekijk ook andere acties op de Warmetruiendag Wall of Fame

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy