Zaterdag 30 Nov 2019 | Cindy Rombouts

Brei je mee?

Brei je mee?

Brei je mee aan jouw unieke trui voor Warmetruiendag 2020? Heb je al plannen om een trui te breien, maar heb je hulp nodig bij het opzetten? Kun jij al goed breien en lijkt het je leuk om uitgedaagd te worden en anderen te helpen?

Vrijdag 7 februari 2020 is het weer Warmetruiendag. De dag waarop wij de thermostaat lager zetten en een extra warme trui aan doen. Hiermee besparen we een hoop CO2 uitstoot. Wat is er nu mooier om in de komende weken deze warme trui zelf te breien? Gebruik wat je in huis hebt en recycle restjes garen, deel je restjes garen met anderen en maak combinaties die uniek zijn.

In 6 weken tijd kun je onder begeleiding een basistrui breien. De trui wordt van de hals naar het boord gebreid op een rondbreinaald. Ervaren en onervaren breiers worden aan elkaar gekoppeld en leren van en met elkaar. Er wordt volop geëxperimenteerd met kleur, structuur en verschillende garens, zodat iedere trui uniek wordt.

Voor meer informatie of vragen mail naar breien@cindyrombouts.nl. Opgeven is verplicht en gebeurt via het digitale inschrijfformulier, hierop kun je jouw ervaring en voorkeuren aangeven. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname.

Vrijdag 3, 10, 17, 24, 31 januari en 7 februari van 10:30-12:00 uur in activiteitencentrum De Slotjes, Slotjesveld 15, 4902 ZP Oosterhout

Bekijk ook andere acties op de Warmetruiendag Wall of Fame

Bekijk ook andere acties op de Warmetruiendag Wall of Fame

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy