Vrijdag 10 Feb 2017

Vandaag vieren we Warmetruiendag: eerste impressie!

Het is zover: vandaag vieren we massaal Warmetruiendag! En wat ontzettend veel warme truien komen er voorbij op social media. Geweldig om te zien hoe iedereen zich op deze manier inzet voor het klimaat! De hele dag houden we jullie op de hoogte van alle leuke acties door heel Nederland. Hier zie je de eerste impressie.

Voor Tilburg University is elke dag Warmetruiendag. En dat bleek succesvol; niet alleen besparen ze heel veel CO2, maar jaarlijks ook €48.000,-.


Basisschool de Kindercampus in Hilversum viert ook Warmetruiendag en maakt er meteen een gezellige dag van. Met toneel en zang wordt Warmetruiendag aangekondigd!


Het vrouwentijdschrift Viva ging op zoek naar wereldverbeteraars en vroeg naar hun lievelingstrui. Benieuwd hoe zij de wereld verbeteren? lees het op hun website


HIER klimaatbureau: ook zij vieren met z'n allen Warmetruiendag.


De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten haalt alles uit de kast voor het klimaat. En extra leuk: iedere student met een warme trui krijgt gratis warme soep!


Warmetruiendag was op de Publieke Omroep. Met een goede tip: trek op tijd een warme trui aan, voordat je het koud krijgt. Want een trui vertraagt de warmte-afgifte. Bekijk het hier terug


Nog even een reminder van Universiteit Leiden aan alle 5000 studenten en medewerkers om vandaag een warme trui aan te trekken!


Vandaag op Warmetruiendag is het officiële startschot voor het ‘Zeeuws jaar van de energie’. Door heel Zeeland zijn leuke activiteiten. Scholen zetten de kachel een graad lager, er zijn energie- en klimaatquizzen en wethouders spelen de ‘Energie-Mutsen-Op-Mutsen-Af-Quiz’ op basisscholen. bit.ly/2lr4xyy

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy