Dinsdag 21 Jan 2014

Maak een kaart & win!

Doe je al mee aan de Greenchoice Warme Truiendag Fotokaartenwedstrijd? Via je account kun je voor jezelf, je school, je gemeente of organisatie een gepersonaliseerde fotokaart aanmaken met je eigen foto erin! Je kunt mooie prijzen winnen!

Prijzen

We hebben mooie prijzen voor degene met de mooiste, creatiefste of grappigste Greenchoice Warme Truiendag kaart. Maak een kaart (zie hieronder hoe dat gaat), deel hem via social media en zorg dat zoveel mogelijk mensen op jouw kaart stemmen. Alle mensen die een kaart aanmaken, dingen mee en je kunt zoveel kaarten aanmaken als je maar wilt!


Prijs nr 1: RTL4 weerman Reinier van den Berg

Heb je altijd al eens achter de schermen willen kijken van het RTL 4 Weer? Dan is dit je kans! Weerman Reinier van den Berg laat je op een zaterdag naar keuze (in overleg) van 17:00 - 18:30 uur zien hoe hij het weerbericht samenstelt, hoe weermodellen werken en natuurlijk hoe de studio eruit ziet. Een unieke prijs.


Prijs nr 2: Een Thermosmart klokthermostaat

Altijd en overal je thermostaat bedienen en tot wel €150 per jaar besparen op energiekosten. Met de slimme en strak vormgegeven Thermosmart is dit eenvoudiger dan ooit. Succesvol gecrowdfund via Oneplanetcrowd en t/m 7 februari met € 15 korting te koop met de actiecode 'succes moet je delen'.


Prijs nr 3: Een compleet Wattcherpakket

De Wattcher is een energiemonitor die het stroomverbruik van je hele huis laat zien zodat je ontdekt waar je kunt besparen. Inclusief Wattcher Online: met grafieken van je stroom- én gasverbruik en vergelijking met anderen. Wattcher gebruikers besparen gemiddeld 13%. Tel uit je winst!


Prijs nr 4: Een blouse of overhemd van Mud Jeans

Lease A Fleece, de sweater die je least. Mud Jeans introduceert een sweater gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken. Voor een vast bedrag per maand, lease je deze sweater die geproduceerd wordt in Italië. Te koop via oneplanetcrowd.


Prijs nr 5: Een dames- & heren eco trui via Zalando

Je kent Zalando vast als grootste online retailer van Europa, maar wist je dat Zalando ook eco-kleding aanbiedt?! Daarom stelt Zalando zowel een dames- als herentrui naar keuze uit de eco-collectie ter beschikking. Warm & duurzaam!Prijs nr 6: Acht Envirosax

Het Klimaatverbond stelt 8 verschillende Envirosax ter beschikking. Zo heb je altijd een hippe & handige opvouwbare tas bij je en hoef je niet steeds bij elke aankoop een plastic tas te vragen. Superhandig & duurzaam!Prijs nr 7: een exemplaar van het boek Talking Dress

Talking Dress, het boek van Marieke Eyskoot vertelt je alles over eerlijke kleding (en lifestyle). De eerste Nederlandstalige gids voor iedereen die op zoek is naar een groene en geweldige garderobe!Prijs nr 8: vijf exemplaren van boek 'Blij als ik brei'

Blij als ik brei is een uniek prentenboek over twee eigenzinnige schapen, Mop en Miep. Het gaat over de lol van breien, en over hoe je samen problemen kunt overwinnen. Want wat doe je als de wol bijna op is en je niets anders wilt dan breien? 


Prijs nr 9: ???

Ken je of ben je iemand die een mooie prijs ter beschikking heeft? Een tool om energie te besparen, duurzame mode of een energiebesparende dienst? Neem dan contact op. 

 


Het gaat als volgt

 1. Log-in met je account of maak een account.
 2. Klik op "Maak kaart" in je account pagina (of klik hier).
 3. Vul de titel van je kaart in.
 4. Klik op 'Bestand kiezen' en kies je mooiste Greenchoice Warme Truiendag foto in jpg-formaat.
 5. Kies of je wilt dat de foto wordt getoond op de website. Dat betekent dat mensen erop kunnen stemmen, hem kunnen delen via social media en dat je meedingt naar een van de prijzen.
 6. Klik op 'Maak kaart'.
 7. Vervolgens verschijnt de kaart in je scherm en kun je hem delen via Facebook, Twitter of LinkedIn. Als je ervoor hebt gekozen om de kaart op de website te tonen, dan kunnen mensen erop stemmen.

NB: De kaart die je hebt aangemaakt, is toegankelijk via je Account. Hier kun je aanvullende kaarten maken en het is ook mogelijk om kaarten te verwijderen.

Voorwaarden

 1. Alleen deelnemers aan de Greenchoice Warme Truiendag kunnen deelnemen. Je kunt je registreren als deelnemer via http://www.warmetruiendag.nl/account/registreren
 2. Elke deelnemer kan een onbeperkt aantal kaarten aanmaken. 
 3. Je kunt hier http://www.warmetruiendag.nl/kaarten stemmen op kaarten. Degene met de meeste stemmen heeft de eerste keuze om een prijs te kiezen, degene met de twee na meeste stemmen heeft de tweede keuze, en zo verder. 
 4. De winnaars worden na 7 februari 2014 bekend gemaakt en zij ontvangen per e-mail bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 5. Ongepaste content wordt zonder overleg door de redactie verwijderd. 
 6. Heb je nog vragen of wil je een prijs aanbieden? Laat het ons weten!

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy