Vrijdag 01 Feb 2013

Maak een fotokaart & win!

Via je account (eerst registreren) kun je voor jezelf, je school, je gemeente of organisatie een gepersonaliseerde ansichtkaart aanmaken met je eigen foto erin! Zo wordt het wel heel gemakkelijk en leuk om anderen te laten zien dat je meedoet aan de nationale energiebesparingsactie op vrijdag 8 februari 2013: de Greenchoice Warme Truiendag! Bovendien kun je mooie prijzen winnen!

Prijzen

We hebben mooie prijzen voor degene met de mooiste, creatiefste of grappigste Greenchoice Warme Truiendag kaart. Maak een kaart (zie hieronder hoe dat gaat), deel hem via social media en zorg dat zoveel mensen op jouw kaart stemmen. Per categorie kun je de volgende prijzen winnen:

 1. Voor een basischoolleerling of middelbare school leerling: Een middag meelopen met Weerman Reinier van den Berg. Volg hem ook via Twitter!
 2. Voor een school: Een gastles van Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling voor de Verenigde Naties Ralien Bekkers. Volg haar ook via Twitter!
 3. Voor een duurzame organsatie: Een uur een social media clinic van Klimaatzuster Anne-Marie Pronk. Volg haar ook via Twitter!
 4. Voor 3 gezinnen/huishoudens: 3 wattchers (energie monitor) te leen voor 6 weken en een access key voor onbeperkte toegang tot de Dutch Tree Challenge. Volg via Twitter!
 5. Voor een fashionable vrouw: Een exemplaar van het door INTI in productie genomen winnende ontwerp (door Tainá Cristina Maraschini) van de Warme Truiendag Ontwerp Wedstrijd 2012

Het gaat als volgt

 1. Log-in met je account of maak een account.
 2. Klik op "Maak kaart" in je account pagina (of klik hier).
 3. Vul de titel van je kaart in.
 4. Klik op 'Bestand kiezen' en kies je mooiste Greenchoice Warme Truiendag foto in jpg-formaat.
 5. Kies of je wilt dat de foto wordt getoond op de website. Dat betekent dat mensen erop kunnen stemmen, hem kunnen delen via social media en dat je meedingt naar een van de prijzen.
 6. Klik op 'Maak kaart'.
 7. Vervolgens verschijnt de kaart in je scherm en kun je hem delen via Facebook, Twitter of LinkedIn. Als je ervoor hebt gekozen om de kaart op de website te tonen, dan kunnen mensen erop stemmen.

NB: De kaart die je hebt aangemaakt, is toegankelijk via je Account. Hier kun je aanvullende kaarten maken en het is ook mogelijk om kaarten te verwijderen.

Voorwaarden

 1. Alleen deelnemers aan de Greenchoice Warme Truiendag kunnen deelnemen. Je kunt je registreren als deelnemer via http://www.warmetruiendag.nl/account/registreren
 2. Elke deelnemer kan een onbeperkt aantal kaarten aanmaken. 
 3. Je kunt hier http://www.warmetruiendag.nl/kaarten stemmen op kaarten. Binnen elke categorie (basisschool, middelbare school, bedrijf of gezin) kan een prijs worden gewonnen. Je kunt op zoveel kaarten stemmen als je wilt, maar je kunt per kaart maar 1 keer stemmen.
 4. De winnaars worden na 8 februari bekend gemaakt en zij ontvangen per e-mail bericht. Meelopen met Weerman Reinier, de gastles met Ralien Bekkers en de social media clinic van Klimaatzuster worden in overleg met zowel de aanbieder als de ontvanger van de prijs afgestemd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 5. Ongepaste content wordt zonder overleg door de redactie verwijderd. 
 6. Heb je nog vragen of wil je een prijs aanbieden? Laat het ons weten!

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy