Nieuws

Maandag 11 Jan 2016

Kom naar het Warmetruiendag event op zondag 17 januari in de Kunsthal in Rotterdam!

Als voorproefje op de Greenchoice Warmetruiendag is zondag 17 januari het Warmetruiendag event in de Kunsthal in Rotterdam. De hele dag door zijn er leuke activiteiten van 11.00 tot 17.00 uur. Je kunt op de foto met de Trui van 2016, een breiworkshop volgen of luister naar presentaties over inspiratie uit de natuur -over vorm vacht en veren en warm blijven- en het duurzame Wool² initiatief.

 

Het programma

11.00 tot 17.00 uur
Ga op de foto met de Warme Trui van 2016 (die je zelf hebt gebreid of leen er een van ons). Twee modefotografen (Eva Broekema en Lara van der Krift) en een make-upartiest zorgen ervoor dat het een mooi plaatje wordt. Of: maak een warmtescan met de warmtecamera van je lievelingstrui! (Toevoeging 25/1/16: Bekijk hier de eerste resultaten van deze fotoshoot)

13.00 uur

Arno Vlooswijk van World of Warmth (o.a. bekend van de biggenbodywarmer en de kalvercol) vertelt over de gereedschapskist waarmee mensen, dieren en planten hun temperatuur regelen: over vorm, vacht en veren.

 

Donderdag 11 Jun 2015

Greenchoice Warme Truiendag valt in internationale prijzen

Greenchoice Warme Truiendag is voor de tweede maal in de prijzen gevallen. Vorig jaar ontving deze nationale energiebesparingsactie van Klimaatverbond Nederland en duurzame energieleverancier Greenchoice al de tweede plaats bij de Sustainable Energy Europe Awards. Nu is daar de prestigieuze National Energy Globe Award van de Energy Globe Foundation bijgekomen.

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy