Colofon

Initiatiefnemer

Klimaatverbond Nederland

Klimaatverbond Nederland - een netwerk van 150 gemeenten, 11 provincies, en 2 waterschappen - geeft vorm aan de transitie naar duurzame en lokaal opgewekte energie en stimuleert energiebesparing. Klimaatverbond Nederland werkt samen aan projecten, wisselt kennis uit en behartigt belangen om een effectief lokaal klimaatbeleid te verankeren, uit te voeren en zichtbaar te maken. De Klimaatverbondgemeenten vertegenwoordigen samen meer dan 7 miljoen inwoners. Klimaatverbond Nederland organiseert de Warmetruiendag sinds 2007. Vanaf de editie van 2013 organiseren Klimaatverbond Nederland en groene energieleverancier Greenchoice de Warmetruiendag samen. 

Partner

Greenchoice

Greenchoice steunt de Warmetruiendag met als motto ‘de groenste energie is de energie die je niet verbruikt’. Greenchoice levert puur en alleen duurzame energie, investeert in 100% groene stroomopwekking en compenseert de negatieve gevolgen van het gebruik van gas voor energieopwekking. Daarnaast gelooft Greenchoice rotsvast in besparen en zelfopwekken van energie. Niet iedereen vindt dat geloofwaardig: een energiebedrijf dat wil dat mensen minder energie gebruiken. Toch is het wat Greenchoice als doel voor ogen heeft: een schonere wereld waarin mensen bewust zijn van hun energieverbruik, hun verbruik verminderen en de energie die zij nodig hebben bij voorkeur zelf opwekken. Vaak is inzicht al een eerste stap naar besparen. Greenchoice geeft klanten makkelijk zicht op hun verbruik via een online dossier en app. Wat Greenchoice betreft is Warmetruiendag een van de meest sympathieke projecten die mensen tot nadenken over besparen aanzet. Net als Greenchoice zorgt Warmetruiendag zo voor positieve oplossingen, met een glimlach in plaats van een opgeheven vingertje. Warmetruiendag laat zien dat er leuke alternatieven zijn om het klimaat en de portemonnee te sparen.

Website

realisatie: ONNO Visual & Interaction

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland in samenwerking met groene energieleverancier Greenchoice. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy