Acties

Korting op breiwol

Maandag 22 Jan 2018

Korting op breiwol

15% korting op breiwol

Warmetruiendag op de Kerkbuurt in Sliedrecht

Zondag 21 Jan 2018

Warmetruiendag op de Kerkbuurt in Sliedrecht

Op 1 en 2 febr hebben diverse ondernemers een actie ivm de warmetruiendag. Zoals bijv. Korting op truien,vesten, sjaals, gratis sokken bij aankoop van een paar schoenen, gratis muts bij aankoop van, etc. Op 2 febr. Zetten alle ondernemers de thermostaat lager en de werknemers dragen een lekker warme trui. Ook krijgen de lantaarnpalen op de Kerkbuurt deze dag een shawl om, deze mogen door mensen meegenomen worden die het koud hebben om zo warm te blijven.

Sungevity Zonnepanelen - Benieuwd wat uw dak waard is?

Vrijdag 19 Jan 2018

Sungevity Zonnepanelen - Benieuwd wat uw dak waard is?

Wij zijn Sungevity en zijn een missiegedreven bedrijf. Dat betekent dat wat wij verdienen weer geïnvesteerd wordt om onze missie, de Rooftop Revolution, te versnellen. Wij willen de klimaat crisis tegen gaan door zo veel mogelijk huishoudens te verduurzamen. Een hele goede manier om een huishouden te verduurzamen zijn zonnepanelen op uw dak. Op 2 februari doen wij mee met de warme truien dag. Wij doen onze verwarming in ons pand in Amsterdam Noord, 5 graden lager. Daarnaast installeren wij diezelfde dag radiatorventilatoren in ons kantoor. Dit jaar willen wij nog meer impact maken. Niet alleen door zo veel mogelijk huishoudens te verduurzamen, maar ook door onze eigen footprint op de aarde te verminderen. Zowel in onze levensstijl als in ons kantoor.

Op 3 locaties de verwarming lager

Vrijdag 19 Jan 2018

Op 3 locaties de verwarming lager

Op drie locaties van de gemeente Voorst wordt de verwarming lager gezet. Dit is op het gemeentehuis van de gemeente Voorst, de werf en het kulturhus.

Wij doen mee

Vrijdag 19 Jan 2018

Wij doen mee

Royal FloraHolland Eelde doet mme

Hi

Donderdag 18 Jan 2018

Hi

HI

5,- Euro korting op Tochtstrippen!

Woensdag 17 Jan 2018

5,- Euro korting op Tochtstrippen!

Op deze nationale dag van de energiebesparing is het de bedoeling dat mensen de thermostaat massaal minimaal één graag lager zetten. Door dit met zijn allen te doen zal dit per graad 6% energie en dus 6% CO2 besparen. Jaarlijks doen ruim 200.000 mensen mee aan dit goede initiatief. Bedrijven, scholen, overheden maar ook mensen thuis doen mee. Op deze dag staat de warme trui symbool voor wat de mensen zélf kunnen doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Door de warme trui creëren wij zelf de warmte in plaats van de thermostaat hoog te zetten.

Warmetruiendag

Woensdag 17 Jan 2018

Warmetruiendag

Wij doen ook mee!

Spring de school warm!

Dinsdag 16 Jan 2018

Spring de school warm!

Alle kachels gaan omlaag, de onderbouw gaat de leukste muts/wanten laten zien en de bovenbouw gaat de klas warm springen. Kunnen wij de temperatuur omhoog krijgen zonder verwarming?

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland in samenwerking met groene energieleverancier Greenchoice. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy